Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Національні секції

    Національні секції діють на національному, регіональному та міжнародному рівнях. У країнах, де представлена національна секція, бажаючі мають можливість приєднатися до неї, а також підтримувати IBBY не тільки на національному, але й на глобальному рівні. Усі види членства повинні бути погоджені Виконавчим комітетом IBBY.




    Національні секції представляють IBBY у своїй країні. Кожна секція отримує всю інформацію IBBY: новини, прес-релізи, журнал з міжнародної дитячої літератури Bookbird. Кожна секція має право голосу в Асамблеї IBBY і може висувати кандидатів на службу в IBBY, включаючи членів журі на премію Г.К.Андерсена, премію «IBBY-Асахі Читання» та списки на Почесний список IBBY.




    Національні секції зобов’язані сплачувати щорічні членські внески і надавати раз на два роки доповідь про свою діяльність. Розмір внесків Виконавчий комітет IBBY визначає для кожної національної секції за критеріями, враховуючи економічний стан країни-члена, рівень життя, рівень дитячої книжкової продукції, а також присутність країни на міжнародному книжковому ринку. Внески переглядаються щорічно. Коли потенційні члени хочуть започаткувати національну секцію, то у певних ситуаціях на перший рік членства можлива знижка, також можливий вступ до спеціальної програми для країн, що розвиваються. Якщо у країні не існує національної секції, можна подати заявку на індивідуальне членство в IBBY. Окремі члени також отримують всю інформацію: новини, прес-релізи, журнал Bookbird. Вони завжди запрошуються до участі у заходах IBBY. Щорічний індивідуальний внесок для таких членів складає 250 швецьких франків.




    Окремі особи або установи, які хочуть підтримати IBBY на глобальному рівні, отримають всю інформацію IBBY: IBBY новини, прес-релізи, IBBY в журнал Bookbird: Журнал Міжнародної дитячої літератури. Щорічні членські внески складають 1000.00 CHF (швейцарських франків) для фізичних осіб або 2000.00 CHF для установ.

     Контакти: ibby@ibby.org

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 6/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей