Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Велич його незабутня в віках
(до 965-річчя від дня народження В. Мономаха)

    25 січня відділ обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку гостинно запросив на історичне сузір’я з нагоди 965-річчя від дня народження Володимира Мономаха школярів четвертих класів ЗОСШ № 163. Володимир Мономах – це приклад доброго, справедливого володаря, який не дозволяв сильним кривдити слабих, наказав опікуватися бідними, вдовами і сиротами. Він вважав священним обов'язком бути гостинним, а в житті керувався засадами християнської любові та моралі. Ми повинні ознайомлювати підростаюче покоління з такими яскравими історичними постатями нашої держави. Під час заходу діти дізналися багато цікавого про період правління Володимира Мономаха, переглянули відеосюжет про його «Повчання дітям». Наприкінці заходу бібліотекарі познайомили дітей з цікавими новинками дитячої художньої літератури.

    Як каже народна мудрість: «Хто не знає минулого, той не має майбутнього», тому вже з раннього дитинства ми повинні вивчати історію своєї держави.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей