Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Алан Мілн і всі-всі-всі...

       31 січня в актовий зал НБУ для дітей відділ обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку запросив наших постійних читачів, учнів 1-3 класів ЗОСШ № 163 та гімназії № 172 «Нивки», на літературний карнавал «Алан Мілн та всі-всі-всі…», присвячений 135-річчю від дня народження письменника.

    Вінні-Пух та його друзі давно вже стали чудовими приятелями мільйонів дітей у різних країнах світу. Пригоди цього іграшкового ведмедика і дотепер захоплюють наших читачів. Діти переглянули уривки мультфільмів про незвичайні історії казкових героїв А. Мілна, слайд-презентацію біографії письменника та історії написання цієї відомої на весь світ книги. Привернула увагу малечі і книжкова виставка різних видань книжок Алана Мілна про Вінні-Пуха.


    Справжньою несподіванкою для гостей свята стала поява лялькових персонажів — Вінні-Пуха та його друга П’ятачка, які провели для діток цікаву казкову вікторину за книгою.

    Насамкінець малеча разом із художницею Світланою Рудіковою намалювала нашого українського Вінні. І це їм вдалося!

    Задоволенню читачів не було меж, адже після завершення свята всі бажаючі змогли поспілкуватись із Вінні-Пухом та П’ятачком, зробити спільне фото із ними та взяти книжки, щоб прочитати про всі їхні пригоди вдома.

    До нових зустрічей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей