Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Загадка книгозбірні Ярослава Мудрого

       Прагнення бути начитаним, як і сама любов до друкованого слова, сягає корінням у сиву давнину. Про одну з найкращих бібліотек, зібрати яку мав би за честь кожен колекціонер, — бібліотеку Ярослава Мудрого — йшлося під час екскурсу в минуле «Загадка книгозбірні Ярослава Мудрого», що відбувся 16 лютого у читальному залі відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку.

    Учні п’ятого класу гімназії № 172 «Нивки» за допомогою відеоматеріалу здійснили віртуальну мандрівку до Софійського собору Києва, де була заснована перша бібліотека на Русі, дізналися про книги, які вона містила, її найбільшу цінність та подальшу долю книжних скарбів. Адже загадка славнозвісної бібліотеки хвилює багатьох дослідників і до нині.

    Учні також довідалися про постать Ярослава Мудрого, яка належить до найвеличніших в історії українського народу, про те, чим знамените його правління.

    А на завершення заходу діти переглянули літературу із тематичної книжкової виставки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей