Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Година скорботи «Слава Небесній Сотні»

       23 лютого в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для учнів 4 класу СШ № 163 було проведено годину скорботи «Слава Небесній Сотні» до дня героїв Небесної Сотні.

       20 лютого для нас віднедавна є особливим пам’ятним днем.  Після здобуття незалежності в 1991 році українці й сьогодні продовжують відстоювати свою територіальну цілісність та незалежність. І ще одну трагічну сторінку вписала історія в життєву книгу України — революцію Гідності. Уважно слухаючи та доповнюючи бібліотекаря, діти самі того не підозрюючи проявили свою громадську позицію маленьких патріотів. Коментуючи відео та презентацію, читачі висловлювали недитячі думки, адже серед присутніх були і ті, в кого рідні пройшли через війну на сході нашої держави. Серед представлених на виставці книг особливою увагою користувалася книга Микити Кашницького «Уроки мужності» — письменника, волонтера, який і зараз знаходиться на передовій, допомагаючи нашим бійцям. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять наших співвітчизників, що загинули 20 лютого на Майдані Незалежності. Пісня «Над землею тумани», яка прозвучала по завершенню заходу, викликала особливі емоції у дитячих серцях.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей