Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Закриття виставки «Міфологія стародавніх слов’ян»

       24 лютого  2017 року у виставковій залі фойє другого поверху Національної бібліотеки України для дітей відбулася яскрава подія – урочисте закриття виставки «Міфологія стародавніх слов’ян» талановитої юної художниці з міста Маріуполя Ганни Полякової. На виставці представлено майже 100 сюжетів і образів героїв слов’янської міфології, виконаних пастеллю.

       Гостями заходу були читачі-учні 6-7 класів ЗОСШ № 175 та користувачі нашої бібліотеки, яких не залишила байдужими яскрава, барвиста виставка малюнків.

       Всі присутні – школярі та гості заходу — відчули приємні емоції, адже роботи художниці яскраві та барвисті. Вони вражають багатством кольорів та  різноманітністю міфологічних  образів.

       Привітала художницю з цією значною для неї подією генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Іванівна Гордієнко, яка висловила своє захоплення роботами юної художниці.

       Ганна Полякова – авторка виставки, висловила щиру вдячність та подякувала за надану можливість провести персональну виставку в стінах бібліотеки і зачитала свої власні вірші.

       Свій музичний подарунок для всіх запрошених піднесли вихованці Київської дитячої академії мистецтв, які виконали хореографічну композицію «Експромт».

       Цікавим для читачів став музичний виступ гостя – Богдана Коваля, маріупольського музиканта, автора і виконавця власних пісень, який втратив зір, але не втратив любові до життя. Він виконав свої авторські пісні «Козацька похідна» і «Музика природи». Богдан Коваль звернувся до Ані з пропозицією зробити ілюстрації до його пісень. У бібліотеці була представлена ще одна виставка графічних робіт Ганни Полякової «Дует палітри і нот».

       Сподіваємося, що роботи юної художниці ще багато раз будуть радувати нас у бібліотеці.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей