Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Щиро дякуємо…

       Висловлюємо слова щирої подяки Михайлу Володимировичу Апостолу, Раднику міністра МВС України, координатору Всеукраїнської благодійної програми «Добро людям», кандидату історичних наук за найкращі подарунки для бібліотеки — книги.

       Надзвичайно цінне видання у подарунок отримала Національна бібліотека України для дітей — фотолітопис-трилогія «Майдан: Революція гідності». До складу трилогії увійшли книги: «Студентський майдан», «Революція гідності» і «Небесна Сотня». Події 21 листопада 2013 р. – 22 лютого 2014 р. стали етапом прояву українцями неабиякої сили, мужності, гідності, віри та міцності духу. Вони показали усьому світу, що вищою метою для українського народу є збереження людських цінностей та основ демократії. Події революції гідності назавжди зберігатимуться у пам'яті людей, і що найголовніше – передаватимуться майбутнім поколінням.

    Колекція мистецьких видань бібліотеки поповнилася чудовим альбомом «Генотип вольності» з дарчим надписом всесвітньо відомого художника Івана Степановича Марчука. Він жива легенда українського живопису, народний художник України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, почесний громадянин міст Києва і Тернополя, член Золотої гільдії Римської академії сучасного мистецтва. Його ім'я входить до складу сотні геніїв сучасності. Він створює багатовимірний образ світу, який, випереджаючи час, визначає напрями і перспективи розвитку цивілізації. Унікальний каталог Людини-Майстра знайомить із багатогранною творчістю неймовірно талановитого художника.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей