Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Історія однієї вулиці. Вулиця Рейтарська

       13 березня 2017 року у Національній бібліотеці України для дітей відбулася презентація віртуально-краєзнавчої подорожі із циклу «Історія однієї вулиці. Вулиця Рейтарська», підготовлена відділами обслуговування дітей середнього і старшого віку та довідково-інформаційного обслуговування.

    Шестикласники гімназії № 172 «Нивки» дізналися багато нового, цікавого, корисного та важливого про одну із найстаріших вулиць Шевченківського району Києва, розміщену в центрі міста: про місцевість, де розташована сучасна вулиця, про її походження та назву, про характер забудови та будівлі, що мають історичну та архітектурну цінність, пам'ятки архітектури. А ще, крізь призму ретро-фотографій, діти довідались про житлові споруди, які були знесені на згаданій вулиці у різний період, їхніх домовласників. Та, як відомо, історію роблять люди — на вулиці Рейтарській проживало та працювало безліч найвідоміших особистостей. Усі вони, безперечно, варті уваги.

       На завершення заходу учні блискуче відповіли на запитання міні-вікторини та переглянули відеофільм «Старий Київ. Вулиця Рейтарська», а бібліотекар звернула увагу дітей на літературу книжкової виставки «Вулицями міста».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей