Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Мільйон це просто

       15-16 березня 2017 року в НБУ для дітей реалізовано ідею, придбану на Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій «Бібліокре@тив-2016» фінансова гра «Мільйон це просто».

    Учасниками гри стали учні 9-Б класу гімназії № 172 «Нивки» та 9-Б класу ЗОШ № 27.

    Приємно зауважити, що підліткам фінансова гра сподобалась. Вони були активними, продемонстрували свою ерудицію, відповідаючи на запитання економічної вікторини «Най», розгадали відеозагадки та правильно назвали економічні значення різної складності. Здивували знанням методів економії сімейного бюджету (особливо дівчатка), та вразили креативністю і винахідливістю під час рекламної кампанії в завданні «Продай олівець». Небайдужість та намагання досягти більшого в грі, показало бажання дітей у дорослому віці досягти конкретно поставленої мети. Гра «Мільйон це просто» приблизила складну незрозумілу економіку до повсякденного буденного життя дітей. Насамкінець гри відбулося традиційне нагородження переможців та учасників гри.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей