Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Фонтан казок: як напувати мрії»

       З 20 березня по 20 квітня 2017 року у Національній бібліотеці України для дітей експонується виставка робіт художників-ілюстраторів «Фонтан казок: як напувати мрії» видавництва «Фонтан казок». Представлені картини Надії Дойчевої-Бут, Надії Каламєєць, Аліни Віліщук, Ольги Кузнецової, Ірини Суманенкової, Настасії Шигаєвої, Любки Шигаєвої та інших.


    «Фонтан казок» — молоде київське видавництво, засноване навесні 2014 року залюбленими в дитячу книжку ентузіастами. За словами видавців, їхня мета – «творити казки добрі, мисливі, пізнавальні, українські, сучасні, креативні», а головне – «звернені в майбутнє». Організатори вважають, що «кожна мрія неодмінно починається з казки», тож гаслом видавництва обрали слова «Фонтан казок – щоб напувати мрії!».

    Урочисте відкриття виставки відбудеться 21 березня о 12 годині 30 хвилин. У зустрічі візьмуть участь головний редактор «Фонтану казок» улюблений письменник української дітвори Іван Андрусяк та найтаємничіший письменник Олег Чаклун, а також художники – Надія Дойчева-Бут та Ольга Кузнецова.

Запрошуємо всіх бажаючих – маленьких і дорослих!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей