Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Гурт «АРТІШ» на музичній платформі бібліотеки

       9 квітня на музичній платформі співав та читав свої вірші фронтмен гурту «Артіш» Тимофій Ведерник. Тимофій завітав до бібліотеки не сам, а з учасником гурту, клавішником Микитою Шпаньком, який виступав на сцені разом із Тимофієм, а також із друзями-музикантами, що завітали до бібліотеки як глядачі.

       Зі стародавньої мови (санскриту) назва гурту перекладається як: «ар» – сонце, «тіш» – спокій, тиша, душевна гармонія. Саме таке поєднання внутрішніх якостей можна відмітити й у соліста гурту Тимофія – тихий, спокійний та «сонячний», світлий й позитивний.

       Гурт «Артіш» учасник багатьох фестивалів та конкурсів, постійно дає концерти на київських площадках та збирає численну кількість прихильників. Їхні пісні можна почути в ротації популярних радіостанцій.

       Публіка сприймала виступ Тимофія щирими оплесками та підтримувала співом, підхоплюючи всім відомі рядки, адже виконавець співав не тільки власні пісні, а й пісні відомих широкому загалу виконавців.

       Після концерту для музикантів влаштували екскурсію бібліотекою. Незвичайні інтер’єри та можливості сучасної бібліотеки дуже сподобалися артистам. Особливо вразили гостей роботи Ольги Рапай, дискотека та ляльковий театр. Тож дитяча бібліотека подобається не тільки дітям.

       До наступних зустрічей на музичній платформі! Найближчим часом до нас завітають не менш цікаві творчі особистості. А саме поп-рок гурт «ТамДеМи», Віктор Усов (гурт «Dagaz»), а також чекайте у травні на зустріч із Олегом Скрипкою («ВВ»), Костянтином Гордейчуком («Моноліт») й Тарасом Тополею («Антитіла»).

       Дізнайся більше про проект музична платформа «Слухай своє»

       Слідкуй за новинами проекту

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей