Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Національна бібліотека України для дітей 22-23 березня
представила свою програму на Кураж Базарі

       На запрошення видавництва «Артбукс» Національна бібліотека України для дітей представила свою програму на Кураж Базарі на арт-заводі «Платформа». Впродовж двох днів фестивалю відвідувачі дитячої зони змогли переглянути Pop-up книжки, які бібліотеці подарувало Посольство США в Україні та японські книжки для дітей із перекладом.

       22 березня бібліотекарі читали дітям книжки англійською мовою, а згодом запропонували створити власну Pop-up листівку. Під керівництвом бібліотекарів кожен зміг відчути себе ілюстратором.

       А після читань японських книжок, які вже так полюбилися усім нашим відвідувачам («Тенге-Кун – мій улюблений кіт», «Кіт, який жив сто разів» та ін.), відбувся майстер-клас — як зробити шолом самурая у техніці оригамі.

       Усім відвідувачам Кураж Базару бібліотекарі розповідали про сервіси бібліотеки, наш півмільйонний фонд та запросили відвідати найголовнішу дитячу книгозбірню країни.

       Дякуємо видавництву «Артбукс» за запрошення до нового місця презентації нашої бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей