Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Англійська на допомогу медіаграмотності


Сьогодні відбулась остання зустріч учасників онлайн-курсу «Англійська на допомогу медіаграмотності». П’ять тижнів поспіль, починаючи з 3 квітня, 19 учасників програми (серед яких учні 9 класів гімназії № 172 «Нивки») проходили курс із медіаграмотності. По закінченню курсу більшість відвідувачів центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» та працівники Національної бібліотеки України для дітей, отримали сертифікати від Пенсильванського університуту. Серед яких:

  • Дубова Ольга
  • Волощак Мирослава
  • Горбенко Наталія
  • Шестопал Ірина
  • Бордус Валентина
  • Тімочка Оксана
  • Подокопна Єлизавета
  • Донцова Дарина
  • Первак Євгеній

Від Посольства США в Україні були вручені сертифікати наймолодшим учасникам курсу, тому що за правилами coursera.org сертифікати можуть отримати тільки повнолітні особи.


Дипломат Посольства США в Україні, Джон Сілвер, разом із сертифікатами подарував компакт-диски з американською музикою, а також провів опитування щодо курсу. Перед нашими учасниками постало багато завдань та питань на які потрібно було відповісти для успішного закінчення курсу. Зокрема більшість із них дізналися багато цікавої інформації про медіаграмотність, вивчили нові терміни, зрозуміли в чому різниця між традиційною медіа і соціальною медіа і звичайно покращили знання англійської мови. Кожен із них поділився своїми власними враженнями та поглядами щодо завдань та викликів перед якими вони опинилися. Дівчат зацікавила тема про «Роль жінок у сучасній медіа» і вони висловили бажання більш детально дізнатись про неї, пройшовши курс «Англійська для журналістів». Висновок один: всі учасники задоволені курсом і бажають ще вивчати нові цікаві теми. Чекаємо з нетерпінням наступних MOOC.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей