Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Легенда української рок-сцени Костянтин Гордейчук та гурт «Моноліт»

       Легенда української рок-сцени гурт «Моноліт» (м.Шостка, Сумська обл.) завітала 19-го травня із сольним концертом до Національної бібліотеки України для дітей. У форматі інтеллектуально-ліричної акустичної програми пролунали нові пісні та вже перевірені хіти у виконанні Костянтина Гордейчука та Павла Коновалова.

       Серед гостей були окрім дітей-школярів, вихованці школи Динамо, адже «Моноліт» записав україномовну версію офіційного гімну ФК «Динамо» до 90-річчя клубу, акустична прем'єра якого відбулася просто на сцені бібліотеки, весь зал підхопив й заспівав разом із Костянтином Гордейчуком гімн «Динамо-Динамо». А згодом хлопці презентували його вже в повному складі та саунді на НСК «Олімпійський» перед матчем «Динамо-Зоря» й ще повністю всі треки з свого нового міні-альбому.

       За активність та дотепні запитання глядачі отримали від Костянтина та Павла наприкінці концерту подарунки у вигляді постерів з автографами всіх учасників гутру «Моноліт», брелоків, значків, магнитів та стікерів з логотипом групи. І звичайно ж фотосесія на згадку про надзвичайну зустріч із справжніми майстрами свого діла - відомими завдяки своїй справі музикантами.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей