Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Літературний пікнік із письменником




        Канікули – це завжди чудово. Різноманітні розваги, відпочинок від школи, уроків, підручників. Від підручників, але не від книг. Адже є безліч цікавих творів, читаючи які, ти подумки мандруєш далекими країнами, навіть іншими світами, або розгадуєш якусь таємницю. Книги на будь-який смак можна знайти в нашій бібліотеці.




        А ще – зустрітися з автором улюбленої книги. 7 червня, наприклад, у Літньому дворику відбулася зустріч із письменником, автором дитячих детективів та книг про комп’ютерні світи Олександром Есауловим. Діти уважно слухали розповідь гостя, а потім закидали письменника запитаннями про книги та життя.

        Зустріч відбулася у рамках роботи центру творчого розвитку та психологічної реабілітації дітей «Крок до майбутнього». Центр працює за проектом «Нова оселя: інтеграція та психосоціальна підтримка дітей із числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) в Києві та Одеській області», організатором якого є Міжнародна громадська організація «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я» (LHSI) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей