Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Бібліотека долучилася до святкування «Парад трамваїв»


        17 червня 2017 року на Контрактовій площі відбувся «Парад трамваїв», присвячений 125-річчю київського електричного трамвая. Національна бібліотека України для дітей долучилася до цього чудового дійства. Від працівників бібліотеки дітям були запропоновані інтерактивні ігри, читання казок, малювання, численні майстер-класи «Добро своїми руками», моделювання вітряків та машин, виготовлення яскравого сонечка з ниток та паперу, майстерність орігамі, aqua-грим та надзвичайне шоу мильних бульбашок «Від Капітошки». Кожен знайшов собі дозвілля за інтересами.

        «Парад трамваїв» – свято, яке збирає довкола безліч поціновувачів електротранспорту — від малого до великого. «Приємно, що зробити своєрідний екскурс в історію електричного трамвая сьогодні прийшло дуже багато гостей, особливо молоді», — повідомив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей