Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Любіть нас такими

   Борисенко Н. Як Мартуся захворіла на лейкемію / Н. Борисенко ; мал. Асадулаєва Ю. – Чернівці : Книги – ХХІ, 2018. – 31 с. : іл.

   Головна героїня оповіді чотирирічна дівчинка Мартуся. Вона як і ти дуже любила малювати, їздити на велисопеді, їсти морозиво. Але понад усе вона любила свою іграшку – Пана Слона. Та одного дня у неї знайши важку хворобу – лейкемію. Ти дізнаєшся що це за хвороба, хто допомагає діткам з такими недугами, та як її перемогти і не втратити надії.


   Осмоловська О. Сонце в озері твоєму : вперше живі ляльки на сторінках казки / О. Осмоловська ; ляльк. іл. О. Бутковської ; [передм. В. Кукси]. — Київ : Видавничий центр «12», 2016. — 29, [2] c. : іл., портр.

   Казкова історія про любов, у якій образно розповідається про людей з особливими потребами — із синдромом Дауна (дітей Сонця) та аутистів (дітей Дощу). Увага акцентується не на фізичних особливостях таких людей, а на яскравих барвах їхніх внутрішніх світів. У книжці застосовано інноваційний художній прийом. Спеціально для казки були створені ексклюзивні ляльки, які збагатили сторінки твору яскравими живими ілюстраціями.

   Вперше казка про особливих дітей ілюстрована авторськими ляльками! Ця книжечка піднімає дуже актуальну і болючу для суспільства проблему ставлення до людей з інвалідністю.

Склади пазл "Особливі дітки"



 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.03.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей