Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Смачний тиждень

       Черговий тиждень Книжкових ігор був смачним. По-перше, у бібліотеці, крім художніх творів, дуже багато книг для тих, у кого є якесь захоплення, зокрема і кулінарія. По-друге, і від хорошої книги, і від смаколиків у нашому організмі виробляється гормон «радості» – серотонін. І по-третє, поласувати смачненьким полюбляють не тільки наші читачі, серед літературних героїв теж чимало гурманів.

       Тому весь тиждень бібліотекарі разом з учасниками бібліотечного літа займалися улюбленою справою – смакували. Насолоджувалися цікавими книгами, квестами, інтерактивними вікторинами, майстер-класами.

       На початку тижня в ігровій формі діти ще раз повторили, що ж зі смачного є корисним, а що – шкідливим. А вже потім розгадували вікторину про книжкових ласунів, брали участь у бібліотечному квесті.

       А в четвер дворик був заповнений літературними героями. До нас завітали і Мальвіна, і пірати, і принцеси, і Пеппі Довгапанчоха, і ще багато інших книжкових персонажів. Усі вони прийшли у бібліотеку на Свято морозива, яке нам допомогло організувати ТОВ «Торгова фірма «Рудь».

       Протягом тижня учасники Книжкових ігор навчилися прикрашати імбирне печиво, власноруч змайстрували подарунок для близьких та дали волю кулінарній фантазії.

       Тиждень був веселим і смачним.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей