Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Свято юних патріотів та справжніх читачів

       Патріотично-пізнавальний non-stop марафон «Люблю Україну» розпочався о 10 годині ранку пісенним міксом «Співаємо про Україну». Читачі під керівництвом співочих бібліотекарів відділу мистецтв співали народні українські і сучасні пісні.  У відділі обслуговування дітей середнього та старшого віку відбулася зустріч з Марією Морозенко, яку відвідали діти з Міжнародного дитячого центру «Артек». У читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для юних гостей з «Артеку» пройшов захід Ми вдячні Богові та долі за гарне свято — свято волі! У фойє бібліотеки кожен бажаючий міг розмалювати поштову листівку «Мальовнича Україна», а на звороті листівки написати лист-привітання для воїнів АТО.

 

       Центральною подією цього дня стало свято «Україно моя неповторна!», яке розпочалося спільним виконанням Гімну України. Хочемо з радістю зазначити, що українські діти знають слова гімну своєї держави напам’ять! Під час заходу діти помилувалися мальовничими місцями України – у відео, послухали поезію та разом заспівали пісню про Україну.

       Захоплення усіх глядачів викликало найяскравіше дійство свята – дитяче дефіле українського вбрання, у якому взяло участь 16 читачів бібліотеки – активних учасника програми літніх читань. Діти готувалися до показу своїх вишиванок заздалегідь, працювали з хореографом. Тому показ був дуже видовищним і сподобався і нашим гостям-артеківцям, і бібліотекарям, а особливо батькам учасників. Відео дивитись тут.

 

       По завершенні свята у актовій залі на учасників літніх читань із зануренням «Книжкові ігри-2017» чекала ще одна подія – випускний у літньому дворику. Щоправда, зважаючи на погоду, його влаштували під дахом, але прийшли на нього діти та батьки, які майже все літо відвідували заходи у літньому дворику. Багато добрих слів було сказано читачами на адресу бібліотеки, яка влаштувала для них таке неймовірне літо, сповнене пригод, книжок, друзів. Вдячні батьки подарували бібліотеці багато нових книжок – родина Хруцьких, родина Непочатових, інші корисні речі – родина Устименко, родина Марченко.

  

       Бібліотекарі в свою чергу відзначили найактивніших учасників літніх читань у різних номінаціях. Яких тільки титулів тут не було: справжні друзі, містер Фантазія та містер Безпосередність, Супер-братики та Супер-сестрички, міс Самостійність, міс Чарівність та ін.

  

       Слова особливої подяки бібліотекарі висловили батьківському, точніше «мамському», комітету цього літа, який утворився стихійно, але завжди був готовий прийти на допомогу колективу бібліотеки у різних організаційних моментах, а також  дітлахам, які відвідували дворик та проводили інколи там цілий день. Вони також допомагали рекламувати бібліотеку у соціальних мережах. Без них наше літо не було б таким майже по-сімейному теплим. Ми дуже радіємо, що це літо подарувало нам таких чудових друзів та помічників. Щира вдячність вам, Олена Кукушкіна, Ганна Гутта, Людмила Журавльова, Наталя Закомірна та усі інші батькі, які теж долучалися до заходів нашого літа.

  

       Усі разом з величезним задоволенням переглядали слайд-шоу кращих моментів бібліотечного літа-2017, згадували, як воно було, скільки всього встигли. Просто не віриться! Смакували солодощі з компотом. До речі, солодкий стіл готували бібліотекарі і наша група активних матусь.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей