Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Пізнавальний марафон «Бібліотеці 50: Перезавантаження. Занурюємося у світ інновацій»

       Минають роки, бібліотека зростає разом зі своїми читачами, бібліотека змінюється, як і її відвідувачі. Сучасні діти – нове покоління цифрової епохи, розвинені та технологічно обізнані, вже у початкових класах (а інколи й раніше) майже всі володіють новітніми комп’ютерними технологіями, оснащені сучасними ґаджетами, вміють знаходити інформацію в мережі Інтернет, намагаються створювати свої інформаційні продукти та публікувати їх на власних аккаунтах у соціальних мережах.

       Такі вони – читачі Національної бібліотеки для дітей. Вони приходять до бібліотеки не тільки за книжками та інформацією, а очікують від своєї бібліотеки відповідного оснащення за викликами часу, нових форм дозвілля та нестандартного підходу до знайомства з літературним надбанням. І бібліотека намагається не розчарувати своїх читачів.

       1 вересня в День знань бібліотека традиційно відкриває новий сезон. Цього року ми запросили читачів на пізнавальний марафон «Бібліотеці 50: Перезавантаження. Пірнаємо у світ інновацій».

       Свято розпочнеться на майданчику перед бібліотекою жартівливою театралізованою сценкою «Читай – формат не має значення!». Під час свята відбудеться урочисте нагородження переможців Книжкових ігор-2017, далі всі присутні стануть учасниками ювілейного батлу бібліотекарів та читачів. Після святкових урочистостей читачі спробують поринути у світ бібліотечних інновацій – нових сервісів, послуг, цікавих проектів, які підготувала бібліотека до нового сезону. «Пірнати» будуть в усіх відділах обслуговування, після чого всі інновації, про які дізналися у бібліотекарів, учасники цього незвичайного квесту мають представити один одному. Адже добре відомо, що інформація запам’ятовується найкраще тоді, коли ти її не просто прослухав, а й переповів іншому.

       Свято для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Хочете дізнатися, що нового підготувала для вас бібліотека у цьому сезоні?

       

Приходьте на свято 1-го вересня об 11.00.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей