Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Африканський колорит

Чи знаєте ви, що найнижчі люди на Землі – це пігмейське плем’я мбуті, а найвищі – плем’я тутсі та масаї, і що всі вони живуть в Африці? А ще в Африці є гірськолижні курорти зі справжнім снігом, як, наприклад, у марокканському місті Іфран. Найбільш цікаві весільні традиції також у африканців, наприклад, кенійським чоловікам після весілля потрібно протягом місяця носити жіночі сукні, щоб на собі відчути весь тягар жіночої долі.

 

Шестикласникам гімназії № 172 «Нивки» пощастило дізнатися ще багато цікавих фактів про Африку, адже вони мали чудову можливість поспілкуватися з представниками Африканської ради в Україні, які 20 вересня завітали у відділ документів іноземними мовами.

 
 

Мохамед Абашер та Теодоріна Каміс-Ваврик розповіли учням про побут і традиції африканського народу. Для дівчат провели майстер-клас із малювання мехенді, а хлопці тим часом зробили креативні листівки в африканському стилі.

 
 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей