Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Автомобілі та кіногерої

21 вересня 2017 року у виставковій залі  Національної бібліотеки України для дітей відбулося урочисте відкриття виставки «Автомобілі та кіногерої». ЇЇ автори — Віктор Зінченко та Геннадій Міхеєв — продемонстрували свій життєрадісний погляд на світ автомобілів і людей навколо нього.

 

Талановиті автори виставки представляють яскравий світ власної уяви. Точніше, свого бачення звичних речей та відомих людей. І засобами карикатури Віктор Зінченко та Геннадій Міхеєв підкреслюють особливі риси людини чи автомобіля, вдало розкриваючи внутрішню сутність образа.

Гостями свята стали читачі-учні 5, 6, 7 класів спеціалізованої школи № 28,   гімназії № 172 «Нивки», ЗОШ № 175 та гості бібліотеки. Дотепні жартівливі та неординарні роботи майстрів надзвичайно позитивно вплинули на гостей, даруючи естетичне задоволення та радість від спілкування.

 

З відкриттям учасників виставки привітала генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Іванівна Гордієнко. З промовою виступили Віктор Зінченко і Геннадій Міхеєв,  які  розповіли  дітям про творчий процес, про те, як вони стали художниками, висловили слова щирої вдячності та подякували за надану можливість проведення виставки у стінах Національної бібліотеки України для дітей.

 

Музичними номерами порадували глядачів вихованці Дитячої школи мистецтв № 5 ім. Л. Ревуцького м. Києва. Юні артисти хореографічного колективу «Самоцвіти» виконали танцювальну композицію «У світі прекрасного», а вихованка вокального відділення Олександра Аністратенко заспівала пісню «Світанок».

 

Цікавою і несподіваною для  читачів стала вікторина про автомобілі, яку для них провів Володимир Віннік – історик ретро-автомобілів. Це було дуже весело і захоплююче. Діти залюбки відповідали на запитання – наприклад, звідки походить назва автомобіля Mercedes-Benz, яка марка італійського автомобіля у перекладі означає «мишеня»? А потім ще й отримали в подарунок листівки автомобілів з автографом від Віктора Зінченка.

 

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку, яка експонуватиметься до кінця жовтня 2017 року.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей