Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Жива бібліотека» з Африканською радою в Україні

Впродовж трьох днів у Національній бібліотеці України для дітей проходили зустрічі з представниками Африканської ради в Україні.

 

21 вересня відбулося спілкування у форматі «Жива бібліотека» — як завжди яскраво, пізнавально та у дружній атмосфері. Учні спеціалізованої школи № 28 з поглибленим вивченням англійської мови спілкувалися з президентом Африканської ради Ісса Садіо Діалло, секретарем громадської організації Теодоріною Каміс-Ваврик і відповідальним зі зв’язків із громадськістю Мохамедом Абашером.

 

Учасники зустрічі готувалися до спілкування про країни Африки, тому ставили справді цікаві запитання: яка роль барабанів у африканській культурі, який політичний режим панує в африканських країнах, скількома мовами розмовляють у рідних країнах наших гостей, чи сумують вони за домівкою і що найбільше подобається в Україні.

 

Наприкінці зустрічі на учасників чекав майстер-клас з африканських танців! Теодоріна Каміс-Ваврик пояснила символізм деяких рухів традиційного танцю і навчила їх виконувати.

 

Висловлюємо щиру вдячність за багаторічну співпрацю громадській організації «Африканська Рада в Україні».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей