Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Україна читає дітям: Мія Марченко

       У рамках Національного проекту «Україна читає дітям» 5 жовтня в старшому читальному залі відбулася зустріч з лауреатом численних літературних конкурсів, письменницею та перекладачем Мією Марченко.

       З першої ж хвилини п’ятикласники гімназії №172 «Нивки» поринули у загадковий світ роману-фентезі «Місто Тіней», з яким письменниця перемогла у конкурсі «Напишіть про мене книжку» та отримала відзнаку «Дебют року в прозі».

       Школярів зацікавила також перекладацька діяльність гості, адже казка Марджері Вільямс «Вельветовий кролик, або як оживають іграшки» та двотомник антиутопії «Тобі Лолнесс» Тімоте де Фомбель у перекладі письменниці є в книжковій колекції бібліотеки.

       А потім було багато питань про її творчий шлях та жанр горрору в літературі та кіно, що останнім часом набув неабиякої популярності. Після дружньої фото- та автограф сесії Мія Марченко висловила своє захоплення від Національної бібліотеки України для дітей та обіцяла неодмінно завітати ще!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей