Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Головне, щоб весело!

       11 жовтня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку відбувся літературний лабіринт «Головне, щоб весело!», присвячений 110-річчю з дня народження видатної шведської письменниці Астрід Ліндгрен.

       Артеківці, що завітали на захід, уже були добре знайомі з творчістю Астрід Ліндгрен за фільмами, мультфільмами та мюзиклами. Бібліотекар звернула дитячу увагу на надзвичайно цікаву біографію письменниці та розповіла захоплюючі факти про відомих на весь світ героїв – Карлсона, Пеппі Довгупанчоху, Міо, Расмуса та інших. Найбільше дітям сподобалася улюблена «спортивна» гра Пеппілотти – задавати запитання на «гарячому стільці». Кожен з учасників, вмощуючись на стілець, отримував персональне запитання, на яке мав відповісти «Так» або «Ні». У разі правильної відповіді учасники заробляли бал для своєї команди.

       Поєдинок дівчат та хлопців завершився перемогою останніх. Проте за особливу активність призами були заохочені всі учасники. Чудовим доповненням до заходу стала книжкова виставка, де діти змогли ближче ознайомитися з творчістю Астрід Ліндгрен.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей