Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Осінні канікули у Казковому трамвайчику

       Програма дитячого дозвілля від Національної бібліотеки України для дітей і комунального підприємства «Київпастранс» запрошує маленьких киян від 3-х до 10-ти років на казкові читання, майстер-класи, літературні вікторини, конкурси та інші книжкові розваги у справжньому трамвайчику.

       Осінній «Казковий трамвайчик» розпочне свою роботу у перший день канікул 30 жовтня об 11 годині. Бібліотекарі головної дитячої бібліотеки вже підготували нові книжки, лялькові вистави, загадки, настільні ігри, забавки, майстер-класи.

       Бібліотечні розваги у трамвайчику триватимуть дві години – з 11.00 до 13.00. Для того, щоб кожен бажаючий міг потрапити до трамвайчика, перебування у ньому для однієї дитини буде обмеженим до 1 години.

       Батьки у цей час зможуть ознайомитися з новими надходженнями, репертуаром послуг, сервісів, дозвіллєвих програм Бібліотеки, отримати консультації бібліотекаря щодо кола читання дітей.

       Зверніть увагу! Трамвай під час проведення бібліотечних розваг з 11 до 13 години РУХАТИСЯ НЕ БУДЕ, а стоятиме на зупинці біля виходу зі станції метро «Контрактова Площа» на Подолі.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей