Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Книгодні з «Академією»

       Ось і підійшли до завершення «Книгодні з «Академією», які Національна бібліотека України для дітей організувала спільно з Видавничим центром «Академія» в жовтні. За цей час проведено вісім зустрічей, частина з яких проходила в нашій бібліотеці. Також ми разом із письменниками відвідали чотири школи, з якими тісно співпрацюємо. Діти змогли поспілкуватися з Марією Морозенко, Оленою Рижко, Ольгою Купрій, Іриною Мацко. А 20 жовтня відбулася скайп-зустріч із Надею Білою, яка зараз мешкає в США.

       У «Книгоднях» взяли участь діти віком від 12 до 17 років. Але на всіх зустрічах обговорювалися схожі теми – плюси і мінуси підліткового віку, перші почуття, взаємовідносини з батьками, друзями, однокласниками. Як виявилося, зовсім мало дітей мають настільки близькі стосунки з батьками, що можуть поділитися з ними своїми таємницями, думками, розповісти про все, що відбувається в їхньому житті. Тому серія книг для підлітків і про підлітків, започаткована Видавничим центром «Академія», є дуже актуальною. Більше того, ці книги варто прочитати і батькам, щоб краще зрозуміти власних дітей, їхні почуття та поведінку.

       Дякуємо «Видавничому центру «Академія» за допомогу в організації зустрічей із письменниками та за книги, які поповнили наш фонд.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей