Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Творча студія «Винахідник» завітала в гості…

       Напевно, перед вами неодноразово поставали питання: що потрібно моїй дитині? Які знання і навички знадобляться їй завтра, щоб вона якнайповніше могла розкрити природний потенціал та впевнено почувала себе у сучасному високотехнологічному світі?

       24 листопада в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для школярів 2-х класів однієї із київських шкіл працівником технічної студії «Винахідник» Катериною Оберемок проведено інтерактивний урок із робототехніки.

       На уроці дітлахи познайомились із роботом-дослідником Майло, мали можливість його запрограмувати та провести різні експерименти. А ще змогли поєднати LEGO-конструювання з програмуванням у всесвітньовідомому середовищі Scratch на прикладі комп'ютерної гри «Шалені перегони!». Школярі проявили здібності імпровізування, робили відкриття, вчилися працювати з інструментарієм, який сприяє розвитку їхнього мислення.

       Було цікаво та весело і кожна дитина проявила свої творчі здібності.

       Так, може, саме ця творча студія і допоможе розкрити творчий потенціал вашої дитини?

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей