Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Ярослав Мудрий

        «Той, хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той сам не годен пошани». Цей вислів М. Рильського завжди актуальний. Минуле українського народу настільки багате на події та особистості, що вивчати та дізнаватися більше і більше можна все життя.

       Серед найбільш видатних та шанованих постатей – князь Ярослав Мудрий. Саме цій історичній особистості і присвячений захід із циклу «Обличчя української історії», який відбувся 4 грудня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку. Семикласники школи «Дитяча інженерна академія» з цікавістю слухали розповідь наукового співробітника Музею історії Десятинної церкви Валентини Орлової про життя князя Ярослава. І не просто слухали, а й самі доповнювали деякими фактами. Разом вони згадали, чим прославився цей історичний діяч, та які архітектурні і писемні пам’ятки залишив після себе.

       Яскравим доповненням заходу стала тематична книжкова виставка.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей