Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Свято іспаномовної літератури
у Національній бібліотеці України для дітей

       Сьогодні особливий день для Національної бібліотеки України для дітей. Вперше в одній залі були присутніми Надзвичайний і Повноважний Посол Іспанії в Україні Сільвія Кортес Мартін, Надзвичайний і Повноважний Посол Аргентини в Україні Альберто Хосе Алонсо та Надзвичайний і Повноважний Посол Мексики в Україні Марія Луїза Беатріс Лопес Гаргальйо.

 

       Вітальним дарунком для них став запальний танок «Горлиця» від вихованців Державної хореографічної студії українського танцю «Барвіночок».

       Причиною для такого поважного візиту стала приємна для всіх читачів Національної бібліотеки України для дітей подія — Надзвичайний і Повноважний Посол Іспанії в Україні Сільвія Кортес Мартін передала у дарунок бібліотеці 800 іспаномовних книжок із колекції Посольства Іспанії. Ці чудові видання стануть окрасою 18-тисячного фонду літератури іноземними мовами Національної бібліотеки України для дітей. Після урочистого підписання Надзвичайним і Повноважним Послом Іспанії в Україні Сільвією Кортес Мартін та генеральним директором Національної бібліотеки України для дітей Аллою Гордієнко документів, які офіційно засвідчили акт передачі книжок до бібліотеки, кожен із поважних іспаномовних гостей звернувся з найкращими побажаннями до глядачів, якими були читачі бібліотеки — вихованці шкіл із вивченням іспанської мови — НВК № 176 Дніпровського району та спеціалізованої школи № 64 Солом’янського району м. Києва.

 

       Після офіційної частини гостей привітали зі сцени відомий гітарист, лауреат численних міжнародних та національних конкурсів Марко Топчій та учні спеціалізованих шкіл із поглибленим вивченням іспанської мови — запальними ритмами іспанської музики та чудовими різдвяними піснями іспанською мовою.

  

       А фінальним акордом та дарунком для поважних гостей стала пісня «Оберіг» українською мовою у виконанні арт-гурту «Скіттлз» НВК № 176 Дніпровського району

       Репортаж телеканалу 1+1

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей