Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Піснями лікують тіло і душу

       Хтось сказав, що всяке мистецтво починається з любові. Ось і мистецька зустріч із народними артистами України Дмитром та Назарієм Яремчуками, яка відбулася у Національній бібліотеці України для дітей, з початку і до її фінальних акордів була пронизана любов'ю – до України, рідного краю, родини, батька, матері, коханої, природи. В переповненій залі зібралося кілька поколінь.  Вони  із захопленням слухали розповідь братів про  дитинство, творчість. Особливо тепло артисти говорили про книгу.І звичайно ж звучала пісня: запальна, лірична, мелодійна, наша – українська! І усі були в захваті від  них! Багато років  Назар та Дмитро плекають гарну мелодійну українську пісню, і люди йдуть на їхні концерти, щоб саме її почути. Тож їхній виступ і у нас супроводжувався оплесками й вигуками «Браво!».  А ще славетну «Червону руту» , стоячи, співав весь зал.

   

    

       Ось такі вони — брати Яремчуки. Хоча батько (Назарій Яремчук) й давав їм право вибору, але мрія його збулася. Сини бережуть традиції, закладені їм із дитинства батьком. Працюють над розвитком сучасної української пісні, спираючись на кращі українські твори, а не на якісь штучні й не завжди якісні віяння. До творчості цих двох українських соловейків влучно підходять слова І. Драча:

       «А пісня — це душа. З усіх потреб потреба.

       Лиш пісня в серці ширить межі неба.

       На крилах сонце сяйво їй лиша.

       Чим глибша пісня, тим ясніш душа».

       Щира подяка від читачів, глядачів та усього колективу бібліотеки за зустріч, за виступ, за спілкування!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей