Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Патріотично-ігровий пазл
«Соборна мати-Україна одна для всіх, для всіх єдина»

       23 січня у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку було проведено патріотично-ігровий пазл «Соборна мати-Україна одна для всіх, для всіх єдина» для учнів 3 класу ЗСШ № 163.

       22 січня в житті українського народу має особливе значення. Здобувши незалежність 1991 року, громадяни нашої держави шанують та пам’ятають своїх героїв, які віддали життя за незалежну Соборну Українську державу. Відеомандрівка ніби перенесла присутніх у минуле української держави. Діти дізналися історичне походження цієї дати та її значення для народу України, віртуально помандрували до музею, що створений у м. Фастові, дізналися цікаві факти, які передували підписанню Акту злуки ЗУНР та УНР.

       Представлена книжкова виставка, була в центрі дитячої уваги. Уважно слухавши розповідь бібліотекаря, учні правильно відповіли на всі питання вікторини, вправно склали пазл нашої держави, державних символів, родинних оберегів. Завершився захід піснею Світлани Канюк «Весна».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей