Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Українська родина

       Сім’я, родина, рід, родовід, рідня, дитина… Ці теми досить цікаві і завжди актуальні. Саме про родину, як одну з найдавніших форм спільності людей та основу суспільства на сьогодні, йшлося під час історичного вояжу «Українська родина», який відбувся 9 лютого 2018 року у читальній залі відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку.

       На щиру зустріч із восьмикласниками гімназії № 172 «Нивки» завітала Світлана Кімівна Дорошенко – народознавець, автор публікації «Хто, кому, який родич чи свояк», що розміщена у газеті «Слово просвіти» (13-19 липня 2017 року). Гостя за допомогою слайд-презентації розповіла присутнім про українську родину, як один із шедеврів природи та наголосила на важливості родинного кола, продемонструвала зразок оформлення родоводу «Дерево роду», власний графічно-хронологічний родовід. Також діти випробували свої інтелектуальні знання у міні-вікторині «Сім’я», виборюючи солодкі заохочувальні призи, взяли участь у тематичному анкетуванні, довідались про родину та родинні взаємини із книг, представлених на книжковій виставці. Бо ж відомо, коли щаслива родина – заможна Україна!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей