Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Живе мистецтво ікони

       25 лютого 2018 року о 13.30 у Національній бібліотеці України для дітей до свята Торжества Православ’я за ініціативи Просвітницького Центру Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира відбудеться урочисте відкриття виставки сакрального християнського живопису іконописця Сергія Горбаня з міста Кременчука та його учнів.

       На виставці буде представлено як монументальні, так і станкові твори, написані на різних основах (полотно, дерево, керамічна плитка), в різних техніках (яєчна темпера, акрил, керамживопис, гризайль, змішана техніка) та з використанням різних прийомів (санкірний, безсанкірний, комбінований) письма карнації.

       Роботи Сергія Горбаня знаходяться у храмах України, Греції, Ізраїлю, Італії, Німеччини, Росії, а також у вітчизняних та закордонних приватних колекціях. Під керівництвом цієї талановитої людини було здійснено розписи храму св. Харалампія (Греція, Свята Гора Афон), каплиці подвір’я Свято-Пантелеймонова монастиря (Греція, м. Уранополіс), Благовіщенської каплиці (Білорусь, м. Мінськ), трапезної та храму Покровського приходу (Білорусь, м. Солігорськ), вівтаря нижнього храму Благовіщенського собору (м. Кропивницький), храмів Свято-Воскресенського монастиря (м. Теплодар, Одеська обл.) і не тільки!

       Запрошуємо відвідати виставку ікон із 25 лютого по 11 березня 2018 р. у Національній бібліотеці України для дітей.

       В рамках відкриття 25 лютого о 13.30 буде проведено тематичну лекцію про таємниці іконопису від автора – Сергія Горбаня.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей