Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Програма «Американські медалісти»: Кальдекоттівські читання
з Посольством США в Україні

       У Національній бібліотеці України для дітей у відділі документів іноземними мовами при центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» втілюється програма «Американські медалісти»: Кальдекоттівські читання. Спільно з дипломатами Посольства США українські діти відкривають для себе класику американської літератури.

       1 березня 2018 року до бібліотеки завітала координатор програм із вивчення англійської мови Посольства США в Україні Джой Фордіс, щоб прочитати для учасників заходу книжку «Where the Wild Things Are» Моріса Сендака. Пані Джой обґрунтувала свій вибір: для її власних дітей слухати цю історію – це улюблена розвага.

       Наші відвідувачі теж пограли: уявили себе чудовиськами і робили гримаси для найліпшого фото.

       На завершення заходу Джой Фордіс оголосила про початок нового курсу «Англійська на допомогу медіаграмотності» на платформі Coursera.org наприкінці березня.

       Ми запрошуємо усіх, хто цікавиться вдосконаленням мови і розширенням знань щодо теми «медіа і медіаграмотність» приєднатися до групи, яка при Центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» спільно працюватиме над курсом.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей