Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Зустрічі у рамках програми «Кроки до професії»

       15 березня у рамках програми з профорієнтації «Кроки до професії» у читальному залі для дітей середнього і старшого віку відбулася зустріч десятикласників гімназії № 172 «Нивки» і дев’ятикласників школи № 63 із викладачами медичного коледжу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Іриною Михайлівною Кабардіновою і Тетяною Михайлівною Касян.

       Викладачі цікаво розповіли про свою роботу, основним завданням якої є надати знання студентам, допомогти їм освоїти дисципліни, необхідні для отримання вибраної професії. Учні також дізналися про специфіку викладання у медичному коледжі та були запрошені на навчання за спеціальністю «Стоматологія ортопедична».

       16 березня відбулася зустріч дев’ятикласників гімназії № 172 «Нивки» з радіоведучою і журналісткою Тетяною Луценко, яка має досвід роботи в Національній радіокомпанії України. Під час заходу учні дізналися, що основне завдання журналіста – зуміти здобути необхідну інформацію, а також оперативно, грамотно і доступно її викласти. Зв’язок між журналістом і аудиторією здійснюється за допомогою інформаційного каналу (друковані засоби масової інформації, телебачення, радіо, Інтернет). Робота радіожурналіста і ведучої вимагає розвиненого словесно-логічного мислення; літературних здібностей; творчої уяви; довготривалої і оперативної пам’яті; грамотної, чіткої і зрозумілої вимови. Гостя провела майстер-клас з усного мовлення, і всі бажаючі змогли випробувати свої сили у ролі ведучих радіопрограм.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей