Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Коміксоманія з видавництвом «Ірбіс Комікси»

       Комікси – це неймовірно цікавий та ефективний спосіб пізнання нового та корисного. «Краще один раз побачити, ніж сто раз почути», — йдеться у відомому прислів’ї. «Краще один раз побачити, ніж сто раз прочитати», — так вважають любителі коміксів. Комікси розвивають у дітей уяву, покращуючи вміння читати та розвиваючи бажання читати більше!

       23 березня у відділ обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку завітали представники видавництва «Ірбіс Комікси» і познайомили школярів-четвертокласників із книжками цього видавництва.

       Юні читачі із захопленням переглянули відеопрезентацію про історію виникнення коміксів, дізналися про ті книжки видавництва, які вже вийшли друком та про подальші плани щодо друку нових коміксів.

 

       Головний герой коміксів — миша на ім’я Джеронімо Стілтон та його друзі, подорожуючи у минуле, відкрили нашим читачам нові захоплюючі історії з безліччю неймовірних подій та відкриттів. Діти із великим задоволенням почитали пригоди Джеронімо та запропонували нові теми його пригод.

       Якщо ви прагнете заохотити дитину до читання, то вам стануть у нагоді комікси від видавництва «Ірбіс». Захоплюючі сюжети знайомих героїв з улюблених мультфільмів та відомих українських казок — це все ви знайдете, відкривши для себе неймовірний світ коміксів! Тож швидше обирайте книгу до власного смаку та вирушайте у захоплюючу подорож її яскравими сторінками!

 

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей