Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Кінозустрічі у вихідні розпочалися…

       Вже здавна у дитячих бібліотеках, як і в більшості організацій, повелося – створювати і запускати цікаві проекти. Є такий напрям і в роботі Національної бібліотеки України для дітей. Ось і сьогодні 1 квітня розпочався новий проект із популяризації українського дитячого кінопродукту «Дивись своє, українське». Мета — один раз у квартал (а можливо і частіше – в залежності від відвідувань) проводити покази українських фільмів, мультфільмів тощо, які були б цікаві для всіх дітей та цілої сім’ї. Сьогодні у нас це вийшло!

       Після урочистого закриття Всеукраїнського тижня дитячого читання — 2018 відбувся показ українського повнометражного сімейного дитячого комедійного мюзиклу «Трубач», відзнятого режисером Анатолієм Матешко. Оригінальні текст та музику пісень написав музикант Сергій Рябцев; переклад пісень українською виконав Сергій Ковальчук. А кульмінацією була зустріч із головним героєм фільму Леонідом Шевченком. Як і передбачалося — відбою від запитань не було. Користувачів, серед яких було чимало батьків, цікавило все: як потрапив у кіно, в якому віці, чи є нові проекти у кінематографії, чим займається зараз?.. і т.д. Відповіді отримали всі! За це ми дуже вдячні молодому, чемному, талановитому Леонідові Шевченку. Успіхів йому у творчості та навчанні. А ще — чекаємо на нові зустрічі з ним, бо це не перша і, сподіваємося, не остання його робота в кіно. Особлива подяка заслуженій артистці України Риммі Зюбіній, яка посприяла організації нашої першої зустрічі з кіноактором.


       Сподіваємося, що наші зустрічі-знайомства з національним кіномистецтвом стануть ще одним позитивним моментом у роботі бібліотеки з популяризації національної культури серед молодого покоління.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей