Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Її душа продовжує жити у книгах. Наталя Забіла

          11 квітня 2018 року на сцені нашої бібліотеки вдруге відбувся показ театралізованої програми «Її душа продовжує жити у книгах» з нагоди 115-річчя від дня народження Наталі Забіли.

       Програма складалася з презентації за творчістю письменниці та п’єси Наталі Забіли «Весняна казочка». Якщо ви вирішите поставити на шкільній сцені коротеньку п’єсу, радимо саме цю казочку.

       В п’єсі діють: Метелик, Вишнева Квіточка, Стара Бджола, Павук і другорядні персонажі – квіти, пташки, мурашки, бджілки. Втілили цих персонажів на сцені найменші студійці Народного театру-студії «Мрія».

       Розмаїтий світ природи оточує нас, чарує своєю красою, вабить ніжністю. Які веселі та щасливі квіти в п’єсі «Весняна казочка»! Хіба немає чому радіти? Адже так сонячно і тепло – весна! І так гарно танцює Метелик. Але Павук не задоволений: Метелик не працює, він, на його думку, не робить нічого корисного. Вишнева Квіточка попереджає Метелика про злий намір Павука схопити веселого танцюриста і вкинути його в темну комору. Метелик замислюється: що він корисного може зробити? За порадою старої, мудрої Бджоли барвистий, веселий Метелик, танцюючи, носитиме пилок із квітки на квітку.

       Своїм змістом «Весняна казочка» уславлює добро і красу, працю та людяність. Не можна гаяти часу даремно, треба вміти і працювати, й веселитись, вміти дружити й допомагати – повчає материнська душа Наталі Забіли.

       Учні початкових класів київських шкіл із задоволенням переглянули театралізовану виставу.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей