Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Журнал «Розумашки» завітав у гості
на «Корабель читання для сімейного єднання»

          А чи знаєте ви, що кращим періодичним виданням для дітей 2017 року визнано журнал «Розумашки», головним редактором якого є Руслана Скачко? Наші читачі та їхні батьки мали змогу про це дізнатись, адже у неділю на «Корабель читання для сімейного єднання» завітала Руслана і розповіла дуже багато цікавого про цей дитячий пізнавально-розважальний журнал для дітей 6-9 років. Вона розповіла, що на сторінках журналу діти можуть знайти відповіді на безліч питань, які цікавлять багатьох, а також отримати відповіді на питання, які можуть бути корисними і розвиваючими. Виявляється, що у кожному номері — цікавинки про довкілля, мандрівки світом, знайомство з тваринами, оповідання, оригінальні завдання для розвитку логіки, пам’яті та уваги, а також саморобки, фокуси, розмальовки.

          Ігрові сторінки також не залишилися без уваги дітей, бо Руслана і задачки давала розв’язувати на розвиток уваги та логічного мислення, і проводила з малечею експерименти.

          На згадку про зустріч кожна дитина отримала подарунок – примірник журналу «Розумашки». Тож, періодику читаймо – світ цікавий відкриваймо!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей