Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Випускні» у казкариків

          Психологічна служба бібліотеки влаштувала для дошкільнят із груп «Казкотерапії» театралізовані казкові випускні. З 21 по 24 травня було проведено 10 свят для 10 груп, які відвідали понад 80 дітей, щоб відсвяткувати закінчення казкових занять 2017-2018 «навчального» року.

          Зустрічала малечу Білосніжка, яка супроводжувала їх до казки – у кімнату психолога. Там на малечу чекали активні ігри: тунелі, парашути, кольорові кульки, танці, пісні, мильні бульбашки та безліч інших веселощів. Кожен залишив на великому аркуші паперу свою долоньку з прізвищем та ім’ям.

          По завершенню розваг всі отримали свою медаль «Маленький казкарик» та теплі слова привітання від своїх провідників у світ казки – психологів Олени Олександрівни та Тетяни Валеріївни.

          Батьки казкариків підготували сюрприз для малечі та психологічної служби бібліотеки: виступ гурту барабанщиць «Киянки», а також смачний торт із логотипом психологічної служби бібліотеки.

          Влітку психологи бібліотеки приготували для наймолодших відвідувачів затишну і цікаву «Літню схованку», яка відкриється 1 червня об 11.30 після урочистого відкриття Книжкових ігор-2018.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей