Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Вистава «Обережно: дівчатка!» за книгою Ольги Русіної «Сестричка»

          29 травня 2018 року Народний театр-студія «Мрія» представив глядачам декілька інсценізацій за книгою Ольги Русіної «Сестричка» із серії книжок «Обережно: дівчатка!» «Видавництва Старого Лева».

          Деякі з історій, показані вихованцями студії, могли трапитися у кожній родині, де є сестрички або братики різні за віком. Тому запрошені на виставу читачі бібліотеки уважно дивилися і слухали, дякували юним акторам гучними оплесками, а також визначили одну з інсценівок, яка сподобалася їм найбільше — «Як надійніше вберегти секрети від сторонніх вух».

          Ролі у виставі виконували гуртківці Народного театру-студії «Мрія» Дмитро Яременко, Кароліна Ткаченко, Олена Сіваченко, Уляна Кутняхова та Володимир Гребеньов.

          Виявилось, що глядачі теж дуже полюбляють виступати і мають бажання грати на сцені. Саме тому був запропонований конкурс театральних мініатюр за творами українських письменників. Це – інсценівки зі шкільного життя, цікаві історії або одноактні п’єси українською мовою. Найкращі вистави будуть показані на сцені Національної бібліотеки України для дітей на святі, приуроченому Дню української мови та писемності.

          Можливо ви бажаєте взяти участь у конкурсі театральних мініатюр?

          Тоді вперед! Виберіть історію, оповідання або п’єсу українського автора, знайдіть майбутніх акторів, розподіліть ролі. Прочитайте уважно текст і починайте репетиції.

          Якщо вам потрібна допомога, — звертайтесь до бібліотеки, до відділу соціокультурної діяльності, де працюють досвідчені режисери, керівники трьох театральних студій. Вони вам із радістю допоможуть!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей