Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Як козаки новобранців набирали

       Споконвіків й донині живе пам'ять про козаків та прославляється славне українське козацтво. Козаки уособлюють в собі героїчний образ захисників  країни. Міць бойового духу, сила волі та непоборної любові до рідної землі – ті риси, які завжди їх характеризували. Образ козака є привабливим для сучасних дітей і підлітків, а також достойним прикладом для усіх поколінь українців.

       З нагоди дня Незалежності України 22 серпня об 11.00 на сцені Національної бібліотеки України для дітей відбудеться театралізоване свято «Як козаки новобранців набирали».

       Трійко добре відомих персонажів Грай, Тур та Око потрапляють до дитячої бібліотеки та вирішують випробувати нинішнє покоління на витривалість, спритність, знання історії України... Гопак та співи також входять у набір випробувань.

       Що з того вийде – можна побачити під час свята. Вхід вільний.

       Спеціальні гості та учасники свята – вихованці Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва, учасники танцювального колективу “Позитив” та вокального-танцювального ансамблю “Гармонія”.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей