Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Відкриття виставки «Мистецтво без меж»

          4 вересня у Національній бібліотеці України для дітей відбулося відкриття виставки творчих робіт талановитих молодих художників – магістрантів спеціальності «Образотворче мистецтво» Інституту мистецтв Київського університету ім. Б. Грінченка. До експозиції виставки увійшли 32 роботи студентів університету за напрямом живопис. Роботи виконані в жанрах пейзажу, натюрморту, станкової композиції. Зміст представлених робіт різноманітний: це природа рідного краю, натюрморти, що розкривають глядачеві світ і красу простих речей і вражають емоційною насиченістю.

            На свято завітали студенти університетського коледжу Київського університету ім. Б. Грінченка та читачі бібліотеки.

          З відкриттям учасників виставки привітали заступник генерального директора Національної бібліотеки України для дітей Шамаріна Тетяна Василівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв Київського університету ім. Б. Грінченка Кузьменко Галина Василівна та Шеменьова Юлія Володимирівна – член Союзу художників України, аспірант та викладач Київського університету ім. Б. Грінченка.

          Зі словами подяки на адресу бібліотеки за надану можливість проведення виставки виступили студенти університету – Енюшіна Катерина та Дениско Олена, адже для них цей урочистий захід – справжнє свято. Більшість із них вперше беруть участь у такій значній виставці, де вони змогли по-новому оцінити свої роботи і роботи своїх друзів, побачити власну творчість очима глядачів.

          Гості та глядачі нагородили оплесками вокальний виступ талановитої студентки музичного факультету університету ім. Б. Грінченка Шеметової Анастасії, яка створила чудовий настрій свята.

          Виставка «Мистецтво без меж» триватиме до 10 жовтня. Тож запрошуємо всіх бажаючих встигнути відвідати виставку, щоб зарядитися позитивними емоціями і отримати творче натхнення!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей