Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Зимові розваги для дітей 3-10 років у Казковому трамвайчику


          Третій рік поспіль під час шкільних канікул Казковий трамвайчик гостинно відчиняє свої двері малюкам. Його зупинка «Контрактова площа» на Подолі у Києві – це дві години казково-творчих розваг для дітей від 3-х до 10-ти років.

          Київським дітлахам дуже полюбилася ця незвичайна та гостинна бібліотека. Працюють там творчі особистості головної дитячої бібліотеки країни. Дітям дозволяється перебувати у бібліотечно-трамвайній казці лише 1 годину. Проте, за цей час вони встигнуть долучитися до кращих видань українських та зарубіжних авторів, книжок з малюнками, казок, книг-іграшок та книг-ігор, віммельбухів, розглядалок, шукачів, взяти участь у майстер-класах, казкових вікторинах та інтерактивних читаннях, подивитися лялькову виставу та помалювати.


          26, 27 грудня та 2, 3, 4 січня запрошуємо до Казкового трамвайчику!

          ВАЖЛИВО! Вхід за попередньою реєстрацією.

          Шановні батьки, час перебування однієї дитини у трамвайчику – 1 (одна) година. Цього цілком вистачає аби долучитися до усіх активностей.

          26, 27 грудня і 2, 3, 4 січня з 11.00 до 13.00 години Казковий трамвайчик чекатиме на своїх відвідувачів на зупинці «Контрактова Площа».

          Трамвай у цей час не рухається, а стоїть на зупинці.

          Вхід за попередньою реєстрацією.

          Безкоштовно.

          Програма дитячого дозвілля реалізується Національною бібліотекою України для дітей спільно з комунальним підприємством «Київпастранс».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей