Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Консультативна допомога і групові заняття для підлітків

          1. СЕН-драйв для підлітків на розвиток емоційно-вольової сфери. Заняття тривалістю 45 хвилин проводяться два рази на місяць за попереднім записом. Вік 12-14 років.


Над чим ми будемо працювати

          Розвивати «м’які» навички, або «soft skills». Як-от, уміння комунікувати, співпереживати собі й іншим, керувати своїми емоціями, працювати в команді, креативно й критично мислити, вести за собою і виважено йти за лідерами тощо. На зустрічах протягом курсу розвиваємо у підлітків три ключові навички — усвідомленість, співпереживання та залученість.

          2. HAPPY Junior – заняття на розвиток ціннісно-смислової сфери. Зустрічі тривалістю 45 хвилин проводяться два рази на місяць за попереднім записом. Вік 11-16 років.


          Заняття проводяться на основі ГРИ СЕНСІВ, яка дає змогу з десятків варіантів цінностей, які нас оточують, обрати для себе основні, притаманні лише вам, та працювати над розвитком тих, які розвинені не повною мірою.

          Під час гри учасники обмінюються власними думками, переживаннями, самостверджуються, а також отримують такий важливий feed beak (зворотній зв’язок) щодо формування Я-концепції.

Над чим ми будемо працювати

          Розвивати самосприйняття, ціннісні та смисложиттєві орієнтації, життєві цілі, формувати адекватну самооцінку, мотивацію та емпатію. Знаходити відповіді на питання «Хто Я?», «Який Я?».

          Психологічна служба також надає індивідуальні консультації, проводить бесіди за попередньою домовленістю.

          Консультації для підлітків діють в online-форматі на блозі «Психолог у бібліотеці», де підлітки можуть поставити запитання й отримати кваліфіковану відповідь психолога, ознайомитися з цікавими для себе матеріалами, пов’язаними з психологією.

          Заняття проводить психолог Цибульська Лада Володимирівна, тел: +38(093)9790200

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей