Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Для батьків – Психонавігатор, а для малечі – лялькова вистава та інші розваги

          Щасливі батьки – щасливі діти! А хіба може бути інакше? 30 січня у бібліотеці стартував новий проект «Психонавігатор», головна мета якого – просвітницька арт-терапевтична робота з дорослими читачами – батьками, бабусями-дідусями та іншими родичами маленьких відвідувачів занять з казкотерапії.

           Темою першої нашої зустрічі була музикотерапія. Якщо ви й досі вважаєте, що вона обмежується лише слуханням музики, запевняємо вас – це не так… Щоб переконатися у цьому, ми спробували кілька терапевтичних прийомів, які стануть у пригоді як батькам, так і діткам. Релакс, взаємодія та гарний настрій створювалися за допомогою уявлення під музику, танцювальних рухів та музикування власним тілом! Так, саме ним, адже наше тіло є чудовим музичним інструментом, який ми завжди маємо при собі.

           Говорили про власні відчуття, про те, як Піфагор поєднував музику з математикою, чому музика здатна впливати на людський організм, що таке нью-ейдж, про асоціацію музикотерапевтів України та багато іншого. Не пройшли і повз психотерапевтичного проекту Катерини Єгорушкіної та Степана Недериці, адже саме їхні книжечки у поєднанні з музичними дисками знаходяться у відділі мистецтв.

           Програма «Психонавігатор» – це спільна послуга відділу мистецтв та психологічної служби бібліотеки, яка здійснюється за принципом паралельності, тобто заходи для батьків та дітей проходять одночасно, але в різних локаціях.

          Сьогодні, поки матусі у відділі мистецтв займалися музикотерапією, дошкільнята подивилися інтерактивну лялькову ЕКО-виставу «Кабанчик бешкетує», а потім у кабінеті психолога долучилися до різноманітних розвиваючих занять.

          Можливість відвідувати наші заходи відкрита для усіх охочих. Чекаємо на наступній зустрічі. Стежте за нашими за анонсами!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей