Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Презентація книги «Світлини пам’яті»

            Фонд нашої бібліотеки поповнився ще однією книгою про війну в Афганістані. Презентація відбудеться 13 лютого о 13.30 на вечорі спогадів «Гартовані Афганістаном». Уманська міськрайонна спілка ветеранів Афганістану представить вже третю книгу – «Світлини пам’яті», в якій йдеться про історію війни в Афганістані, розповідається про учасників бойових дій-земляків – тих, хто повернувся живим, і тих, хто назавжди залишився лише у спогадах.

           Серед запрошених – учасник бойових дій, голова Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), генерал-майор, Герой України Сергій Червонописький, учасник бойових дій, полковник запасу, Герой України, начальник Київського військового ліцею ім. І. Богуна, генерал-майор Ігор Гордійчук, голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції у 2014-2017 рр. Артур Дерев’янко, учасник бойових дій, голова Уманської міськрайонної спілки ветеранів Афганістану, один із авторів книги «Світлини пам’яті» Олег Зайченко, учасники війни в Афганістані, вихованці Київського військового ліцею ім. І. Богуна, учні київських шкіл.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей