Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Монументальне мистецтво – вітраж

       Мистецтво вітражу – багатогранне, неперевершене у винятковій здатності набирати своєрідного асоціативно-образного звучання, наділене універсальною можливістю пропускати крізь себе світло, створювати особливу атмосферу.

       27 лютого у відділі мистецтв у рамках програми «Мистецьке перехрестя» (програма популяризації літератури з мистецтва на допомогу вивченню шкільної програми) школярі середнього шкільного віку завітали на слайд-подорож «Монументальне мистецтво – вітраж». Читачі ознайомилися з монументально-декоративним мистецтвом, історією створення вітража, технікою виконання, найкрасивішими вітражами у світі, віртуально відвідали середньовічні та сучасні храми, які славилися найкрасивішими вітражами.

       Наприкінці заходу діти розмалювали фрагменти вітражу на папері та ще раз згадали про Кімнату казок, де вітражна стеля виконана українським майстром Олександром Міловзоровим.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей