Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

          Літпеленгклаб «Новий час – нові класики»

       Сьогодні, 11 березня, розпочав свою роботу літпеленгклаб «Новий час – нові класики», метою якого є ознайомлювати наших читачів із новими іменами сучасної української дитячої літератури. На зустріч до третьокласників однієї із київських шкіл у читальний зал відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку завітали відразу дві письменниці – Марія Артеменко та Ольга Купріян, а також піар-менеджер видавництва «Ранок» Ольга Бережна.

       «Давайте книгодрузячитися!», — запропонували дітлахам авторки і зачитали їм власні твори. Марія Артеменко презентувала учням свою книжку «Таємниці хмар», а опісля перевірила, наскільки уважно вони її слухали. Дітки залюбки фантазували, уявляли і пропонували свої версії, на що схожа хмаринка, яку показувала авторка. Ольга Купріян презентувала присутнім книгу «Беркиць проводжає дідуся», в якій делікатно проговорює з дітьми тему прощання. Кожна дитина зрозуміла її по-своєму. А наприкінці всі дружно допомогли Ользі замаринувати вербу, рецепт якої запам’ятали із прочитаного письменницею.

       Діти ознайомились із виставкою книжок видавництва «Ранок» і на завершення заходу отримали подарунки — листівки та книги цього видавництва. Дякуємо всім за незабутню зустріч!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей